30 marzo 2012

SEMANA SANTA MARINERA, VALENCIA

semana santa marinera
La Setmana Santa Marinera de València és una festa d'interés turístic nacional, que té les seues arrels en els barris del Grau, el Cabanyal i el Canyamelar; zona poblada per pescadors i mariners que han sigut des de sempre els guardians dels costums de la Setmana Santa Marinera.

Fins al 8 d'abril es concentraran les confraries, germandats i veïns en estos barris marítims per a participar en les processons i trasllats de les imatges fins a la vora del mar.
Els carrers del Marítim es visten de gala en estes dates i devots i curiosos contemplen els principals actes entorn de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesucrist. Els punts de reunió són les esglésies, entre elles la del Rosario, la dels Ángeles, la del Crist Redemptor, Santa Maria del Mar i Sant Mauro.


Pots consultar la programació oficial dels actes ací: Programació Semana Santa Marinera

Aprofita esta festivitat i visita València amb nosaltres: Turisme en València
Contacta amb nosaltres en el correu electrònic: turismo@quatrefulles.com o telefona al: 96 353 20 90.

La Semana Santa MArinera de Valencia es una fiesta de interés turístico nacional, que tiene sus raíces en los barrios del Grau, el Cabanyal y el Canyamelar; zona poblada por pescadores y marineros que han sido desde siempre los guardianes de las costumbres de la Semana Santa Marinera.
Hasta el 8 de Abril se concentrarán las cofradías, hermandades y vecinos en estos barrios marítimos para participar en las procesiones y traslados de las imágenes hasta la orilla del mar.
Las calles del MArítimo se visten de gala en estas fechas y devotos y curiosos contemplan los principales actos entorno a la Pasión, Muerte y Resurreción de Jesucristo. Los puntos de reunión son las Iglesias, entre ellas la del Rosario, el Cristo Redentor, Santa MAría del Mar y Santo Mauro.

Puedes consultar la programación oficial aquí: Programación Semana Santa Marinera

Aprovecha esta festividad y visita Valencia con nosotros: Turismo en Valencia
Contacta con nosotros en el correo electrónico: turismo@quatrefulles.com o llama al teléfono: 96 353 20 90.

No hay comentarios:

Publicar un comentario