07 marzo 2012

MAGDALENA 2012, CASTELLÓ.

Comencen les Festes de la Magdalena de Castelló de la Plana, des del 10 al 18 de març podràs gaudir de variats actes com ara la Romeria de les canyes, el Pregó, la desfilada infantil, la desfilada internacional de bandes de música, les Gaiates o el Magdalena Vítol. Estes festes commemoren el naixement de la Ciutat de Castelló i donaran començament el dia 10 a les 12:00h amb l'Anunci Oficial de Festes amb tir de carcasses, i eixa mateixa vesprada a les 16:00h se celebrarà la Cavalcada del Pregó. El diumenge se celebra l'acte central d'estes festes, la Romeria de les Canyes.

La desfilada de Gaiatas és també un dels actes més populars,ja que estos monuments de llum desfilen per la ciutat per a posteriorment quedar instal·lades en diverses places al llarg de la setmana festiva. Acosta't a Castelló i disfruta dels seus festejos i de la seua ciutat visitant la Plaça Major, l'Ajuntament, el Mercat Central etc.

Per a més informació: http://www.castello.es/

Comienzan las Fiestas de la Magdalena de Castellón de la Plana, desde el 10 al 18 de marzo podrás disfrutar de variedad de actos como la Romería de las cañas, el "Pregó", el desfile infantil, el desfile internacional de bandas de música, las Gaiatas o el Magdalena Vítol. Estas fiestas conmemoran el nacimiento de la Ciudad de Castellón y darán comienzo el día 10 a las 12:00h con el Anuncio Oficial de Fiestas con el lanzamiento de carcasas, y esa misma tarde a las 16:00h se celebrará la Cabalgata del "Pregó". El domingo se celebrará el acto central de estas fiestas, la Romería de las Cañas.
El desfile de las GAiatas es también uno de los actos más populares, ya que estos monumentos de luz desfilan por la ciudad para posteriormente quedar instaladas en diversas plazas a lo largo de la semana festiva. Acércate a Castellón y disfruta de sus festejos y de su ciudad visitando la Plaza Mayor, el Ayuntamiento, el Mercado Central etc.
Para más información: www.castello.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario