28 octubre 2011

XVI FESTIVAL MEDIEVAL D´ELX

festival medieval elcheCada any el Festival Medieval d´Elx envolta a la ciutat en la mística i els sons d'una altra època, podràs disfrutar de les actuacions d'El Brujo, Alqhai i Arcàngel, Teatre Corsari, Paniagua, a més d'un complet programa d'activitats culturals, escèniques i artístiques amb grans dosis de misteri, fantasia i música.
El XVI Festival Medieval d´Elx se celebra entre el 27 d'octubre a l'1 de novembre. El tema del festival "el bosc del festival" serà el fil conductor entorn del qual girarà la programació. Este festival va començar a celebrar-se en 1990 de forma bianual acompanyant al Misteri , a més es tracta d'un certamen consolidat dins del panorama internacional.


Per a veure la programació visite: http://www.festivalmedieval.com/



Cada año el Festival Medieval d´Elx rodea en la ciudad en la mística y los sonidos de otra época, podrás disfrutar de las actuaciones del Brujo, Alqhai y Arcángel, Teatro Corsario, Paniagua, además de un completo programa de actividades culturales, escénicas y artísticas con gran dosis de misterio, fantasía y música.
El XVI Festival Medieval d´Elx se celebra entre el 27 de octubre al 1 de noviembre. El tema del festival "el bosque del festival" será el hilo conductor en torno al cual girará la programación. Este festival empezó a celebrarse en 1990 de forma bianual acompañante al Misteri , además se trata de un certamen consolidado dentro del panorama internacional.


Para ver la programación visite: http://www.festivalmedieval.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario