28 octubre 2011

TASTA LA DIPU 2011 EN SILLA

tasta la dipu en sillaEl Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar" celebrarà l'última fira itinerant de "Tasta la Dipu 2011", del 28 al 30 d'octubre, en el Parc de l'estació de Silla, amb l'objectiu de fomentar la gastronomia, l'artesania i el turisme de la província de València.


Este certamen compta amb un total de 40 expositors, que mostraran una gran varietat i qualitat de productes artesanals i autòctons del municipi de Silla i de la província de València. Concretament, en esta edició es podran adquirir productes gastronòmics com a mel, oli, vins, dolços, arròs al forn, formatges, pernil, tapes locals, embotits, etc. A més, els expositors vendran productes artesanals d'escaiola, ceràmica, plata, moda, etc.
El Patronat Provincial de Turisme, en col·laboració amb l'Ajuntament de Silla, ha previst la celebració d'activitats complementàries com a tallers infantils; exhibicions folklóricas; degustacions gastronòmiques; recorreguts amb tren turístic; passejos amb barca pel parc Natural de l'Albufera; joc interactiu "Descobreix la teua província", amb regals per als participants; mostres d'artesania i gastronomia; i, "menús a mesura".


La fira romandrà oberta el divendres, de 19.00 hores a 22.00 hores; el dissabte al matí, des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores i a la vesprada, de 18.00 hores a 22.00 hores; i, el diumenge al matí, d'11.00 hores a 14.00 hores i a la vesprada, 17.00 hores a 20.00 hores.
 


El Patronato Provincial de Turismo "Valencia, Tierra y Mar" celebrará la última feria itinerante de "Tasta la Dipu 2011", del 28 al 30 de octubre, en el Parque de la estación de Silla, con el objetivo de fomentar la gastronomía, la artesanía y el turismo de la provincia de Valencia. Este certamen cuenta con un total de 40 expositores, que mostrarán una gran variedad y calidad de productos artesanales y autóctonos del municipio de Silla y de la provincia de Valencia. Concretamente, en esta edición se podrán adquirir productos gastronómicos como miel, aceite, vinos, dulces, arroz al horno, quesos, jamón, tapas locales, embutidos, etc. Además, los expositores venderán productos artesanales de escayola, cerámica, plata, modo, etc.
El Patronato Provincial de Turismo, en colaboración con el Ayuntamiento de Silla, ha previsto la celebración de actividades complementarias como talleres infantiles; exhibiciones folklóricas; degustaciones gastronómicas; recorridos en tren turístico; paseos en barca por el parque Natural de la Albufera; juego interactivo "Descubre tu provincia", con regalos para los participantes; muestras de artesanía y gastronomía; y, "menús a medida", en un punto de información y reservas de restaurantes.
La feria permanecerá abierta el viernes, de 19.00 horas a 22.00 horas; el sábado por la mañana, desde las 11.00 horas hasta las 14.00 horas y por la tarde, de 18.00 horas a 22.00 horas; y, el domingo por la mañana, de 11.00 horas a 14.00 horas y por la tarde, 17.00 horas a 20.00 horas.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario