11 junio 2012

FESTIVAL DE CINE DE VALENCIA: CINEMAJOVE

Disfruta del 27º Festival Internacional de Cine de Valencia, Cinema Jove del 15 al 22 de Junio, ocasión perfecta para conocer el trabajo de los nuevos realizadores y actores, y aprovecha y conoce la ciudad de Valencia con una de nuestras visitas.
Las sedes temporales del festival serán la Sala Berlanga, el Instituto Francés, la Sala Rialto, las Naves, el Teatro Principal, los Jardines de Viveros, el Institut Valencià d´art Modern (IVAM), l´Institut Valencià de l´Audivisual i la Cinematografia (IVAC).
En el Festival competián por los premios Lunas de VAlencia 10 largometrajes y 54 cortometrajes, el apartado de largometrajes abarca un catálogo de cintas que recorren la geografía mundial desde Asia Central hasta Canadá, pasando por Europa.

Para saber más y consultar el programa visita : http://www.cinemajove.com/

festival de cine valencia cinemajove
Gaudeix del 27é Festival Internacional de Cine de València, Cinema Jove del 15 al 22 de juny, ocasió perfecta per a conéixer el treball dels nous realitzadors i actors, i aprofita i coneix la ciutat de València amb una de les nostres visites.

Les seus temporals del festival seran la Sala Berlanga, l'Institut Francés, la Sala Rialto, les Naus, el Teatre Principal, els Jardins de Vivers, l'Institut Valencià d´art Modern (IVAM), l´Institut Valencià de l´Audivisual i la Cinematografia (IVAC).

En el Festival competián pels premis Llunes de València 10 llargmetratges i 54 curtmetratges, l'apartat de llargmetratges comprén un catàleg de cintes que recorren la geografia mundial des d'Àsia central fins a Canadà, passant per Europa.

Per a saber més i consultar el programa visita : http://www.cinemajove.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario