31 enero 2018

RUTA SANA XÀTIVA

Este pròxim dissabte 3 de febrer comença de nou la Ruta Sana de Xàtiva. 
Estes rutes es fan acompanyades d'un monitor guia i són gratuïtes, el públic pot gaudir d'estes rutes els dimarts, dimecres, dijous i dissabtes. El punt de trobada per a l'inici de la ruta és en l'Estació de Renfe. Vos esperem!


  • RUTA PNEUMOSALUDABLE

Passeig del Ferrocarril: Renfe, seguint el passeig del ferrocarril fins el carrer Bruno Lomas. retorn pel mateix camí fins a Renfe. 
Temps aproximat: 45 minuts.

  • RUTA CARDIOSALUDABLE

Pla de la Mesquita: Renfe, direcció cap a l'Extensió agrària (darrere de la Plaça de Bous), túnel de Hinojosa, polígon cap al col·legi Pla de la Mesquita, escola d'idiomes fins a la zona d'estiraments.
Temps aproximat: 60 minuts




  • RUTES PREVENTIVES
Muralles de Llevant: Renfe, baixada de l'Estació, Avinguda de l'Albereda Jaume I, jardí del Bes, carrer Sant Pasqual, Muralles de Llevant, Sant Josep, Centre de salut Espanyoleto, Renfe.
Temps aproximat: 60 minuts.

Calvari Alt:  Renfe, direcció cap a l'Extensió agrària (darrere de la Plaça de Bous), carrer Sant Pasqual en direcció Calvari Alt.
Temps aproximat: 60 minuts.

Castell I:  Renfe, pujada de l'Estació fins al Centre de salut Espanyoleto (punt d'arreplegada de gent), Ermita Sant Josep fins a la porta del Castell. Retorn pel mateix camí.
Temps aproximat: 70 minuts.

Castell II:  Centre de salut Espanyoleto, grup d'habitatges les Santes, Nevera, Cova de les Gotetes, Cova Lleons, Porta del Castell.
Temps aproximat: 40 minuts.

HORARI D'HIVERN
*Dimarts: 16:00 -  17:00h
*Dimecres: 16:00 - 17:00h
Dijous: 19:00 - 20:00h
Dissabte: 10:00 - 11:00h

*dimarts ruta cardiosaludable i *dimecres, ruta pneumosaludable.



No hay comentarios:

Publicar un comentario