22 febrero 2012

LA CRIDA 2012

S´acosta la festa gran de València, comença el compte arrere perquè comencen les Falles, festa declarada d´Interés Turístic Internacional.
El 26 de febrer es reuniran en les Torres de Serrano els fallers per a festejar el començament oficial dels actes que precedixen a la festa. La jornada de diumenge començarà a les 7:30h amb la despertà en el carrer de la Paz, al llarg del matí gaudeix amb les bandes de música que recorreran el centre, passant per la Plaça de la Reina, el carrer Sant Vicent i finalitzant en la Plaça de l´Ajuntament ja que a les 14:00h donarà començament la primera mascletà fallera. Gaudix de la vesprada passejant per València i acosta´t a le 20:00h a les Torres de Serrano, on trobaràs els fallers reunits esperant que l´alcaldessa de València faça entrega de les claus de la ciutat a la Fallera Major.
Et recomanem que visites  este diumenge València i gaudisques amb el seus actes fallers.

Se acerca la fiesta grande de Valencia, comienza la cuenta atrás para que empiecen las Fallas, fiesta declarada de Interés Turístico Internacional.
El 26 de febrero se reunirán en las Torres de Serrano los falleros para festejar el comienzo de los actos que preceden a la fiesta. La jornada comenzará a las 7:30h con la "despertà" en la calle la Paz, a lo largo de la mañana disfruta con las bandas de música que recorrerán el centro, pasando por la Plaza de la Reina, la calle San Vicente y finalizando en la Plaza del Ayuntamiento, ya que a las 14:00h dará comienzo la primera "mascletà" fallera. Disfruta de la tarde paseando por Valencia y acércate a las 20:00h a las Torres de Serrano, donde encontrarás a los falleros reunidos esperando que la alcaldesa de Valencia haga entrega de las llaves de la ciudad a la Fallera Mayor.
Te recomendamos que visites este domingo Valencia y disfrutes con sus actos falleros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario