09 enero 2012

SANT ANTONI

Des del 13 de gener es celebren nombrosos actes en honor al patró dels animals Sant Antoni Abad, també conegut com Sant Antoni del porquet; són moltes les fogueres que s'alcen en les places i carrers dels pobles i ciutats d'Alacant, València i Castelló.

Una foguera molt coneguda és la del carrer Sagunt a la ciutat de València, en este punt i els seus voltants es ballen danses tradicionals i s'instal·la una foguera coronat amb un xicotet porquet. També a Benissa(Alacant) han sigut catalogats els seus festejos com a festa d'interés local.

Prepara a la teua Mascota per a les nombroses desfilades i benediccions que es realitzen per tota la Comunitat Valenciana.

¡Viu Sant Antoni a la Comunitat Valenciana!

Desde el 13 de enero se celebran numerosos actos en honor al patrón de los animales Sant Antoni Abad, también conocido como Sant Antoni del porquet; son muchas las hogueras que se levantan en las plazas y calles de los pueblos y ciudades de Alicante, Valencia y Castellón.

Una hoguera muy conocida es la de la calle Sagunto en la ciudad de Valencia, en este punto y en sus alrededores se bailan danzas tradicionales y se instala una hoguera coronada con un pequeño cerdito. También en Benissa(Alicante) han sido catalogados sus festejos como fiesta de interés local.
Prepara a tu Mascota para los numerosos desfiles y bendiciones que se realizan por toda la Comunidad Valenciana.
¡Vive Sant Antoni en la Comunidad Valenciana!

1 comentario:

  1. Molt bona entrada, detallant aquesta festivitat que tant ens entusiasma.
    Desde la nostra federació, tractem d´extendre i promoure aquesta festivitat, per tal d´obtindre la màxima acceptació, i organitzar tot tipus d´activitats culturals, populars i tradicionals, al voltant d´aquesta festa.
    Poc a poc, som més municipis els que formen part, i esperem seguir crèixent.
    Si vols més informació sobre Sant Antoni Abat i la nostra Federació, pots seguir el nostre blog:
    http://federaciovalencianasantantoni.blogspot.com/

    Gràcies.

    ResponderEliminar